• 076 8897574
  • info@dudoktraining.com

Waarom bijles en huiswerkbegeleiding van Dudok Training

Dudok Training en Begeleiding > Waarom bijles en huiswerkbegeleiding van Dudok Training

Kwaliteit

Niet gewoon bijles, maar kwalitatief hoogstaand onderwijs, is wat wij u bieden. Dit begint al met het selectieproces van de docenten waar wij mee werken. Wij kijken naar die eigenschappen en kwaliteiten van docenten, die specifiek geschikt zijn voor het geven van bijles en huiswerkbegeleiding. Tenslotte wordt er gevraagd om een andere aanpak dan de standaard aanpak van school. Zij zijn pedagogisch en didactisch zeer geschikt om de leerling op een hoger niveau te brengen.

Daarnaast dienen de docenten de juiste competenties te bezitten, zodat we ten alle tijden eenzelfde opvatting over het lesgeven hebben. Bij Dudok Training zijn alle docenten minstens:

  • Communicatief vaardig
  • Open en eerlijk
  • Doorzetters
  • Enthousiast
  • Kwaliteitsgericht
  • Vakbekwaam
  • Gepassioneerd over hun vak

 

Om eenzelfde kwaliteit te kunnen garanderen blijven we in gesprek met elkaar. We controleren de kwaliteit door middel van onderzoeken bij ouders, leerlingen en de docenten zelf. De bijles zal gegeven worden in een geschikte ruimte bij de docent thuis, in Breda of directe omgeving. U kunt zo uw kind zelf brengen en halen of, beter nog, uw kind kan zelf heen en weer fietsen. Vanzelfsprekend zullen wij altijd even controleren of uw kind thuis is aangekomen.

Garanties

U kunt van ons een aantal garanties verwachten met betrekking tot de bijles. Zo is er de zekerheid dat alle docenten zijn gecertificeerd voor het onderwijs. Wij gaan voor lange termijn resultaten op basis van de uitstekende kwaliteiten van onze docenten. Deze docenten hebben een grote intrinsieke motivatie om de bijles en/of huiswerkbegeleiding te geven. Allemaal gedreven om het beste resultaat te bereiken met uw kind.

Eén van de voorwaarden die belangrijk zijn voor een goede inprenting van de lesstof, is regelmaat. Van ons mag u dus verwachten dat we de planning daar op aanpassen, waardoor ook bij ziekte en onverhoopte verhindering een stabiel pad bewandeld wordt.

Door ons grote bestand aan docenten, kunnen wij zorg dragen voor de beste match tussen leerling en docent. Tijdens het intakegesprek zal uitgebreid met u gesproken worden, waardoor de juiste docent aan uw kind wordt gekoppeld.

Dudok Training en Begeleiding streeft een hoge kwaliteitsstandaard na, we verwachten immers niets minder dan het beste voor uw kind. Daarom bieden we u ook een tevredenheidsgarantie aan. Mocht u niet tevreden zijn na de eerste les, dan betaalt u deze toch gewoon niet.