• 076 8897574
  • info@dudoktraining.com

Even Voorstellen

Dudok Training en Begeleiding > Even Voorstellen

Hallo

Mijn naam is Marlies Verbeek-Dudok.

Als docent geniet ik al sinds 2003 van het onderwijs. Het contact met kinderen brengt mijn passie naar voren; voor ieder kind het maximale bereiken door een hoge mate van betrokkenheid en écht de leerling het gevoel te geven dat zij ertoe doen.

Inmiddels ben ik moeder van twee jongens op de middelbare school. Nadat wij zijn verhuisd naar Teteringen (gemeente Breda), heb ik ervoor gekozen om als regio coördinator voor het project Humanitas MentorMaatjes te gaan werken. Vanuit die hoedanigheid heb ik leerlingen (leeftijd 10 – 16 jaar) kunnen helpen die een steun in de rug nodig hebben op sociaal-emotioneel vlak, om zo hun studieresultaten te verbeteren.

Daarnaast coach ik nu al ruim tien jaar, op individuele basis, een aantal leerlingen en docenten (voortgezet- en basisschool) met bijzonder veel plezier.

Het is mijn passie om kinderen te begeleiden in hun ontwikkeling, zodat ze een goede basis krijgen. Een goed fundament waarop het kind verder kan bouwen. Ik ben gelukkig niet de enige die dit tot zijn passie rekent. Vandaar mijn volgende stap:

Het opzetten van een platform waar ouders terecht kunnen voor de beste en meest deskundige begeleiding van hun kinderen. Hier komt mijn andere achtergrond, de studie Bedrijfskundig Manager, goed van pas. Het werken in de financiële wereld heeft mij bijzonder veel geleerd, zowel op management, als op organisatorisch vlak.

Sinds 2015 hebben we zo al veel verschillende kinderen kunnen helpen. Elk individu kwam met een uniek probleem en met maatwerk zijn we nagenoeg altijd tot het gewenste resultaat gekomen.

error: Content is protected !!